Mirar a los ojos y tejer una calidad humana para abrir y poder estar desde lo que somos

Qué dicen sobre MuMdance

He assistit a sessions de Mum Dance amb la Nina, em sembla una persona extraordinria, una gran professional. És una barreja de sensibilitat, força, energia, moviment, dolçor, concreció i llibertat, creativitat. T’ofereix infinitat de possibilitats perquè exploris el teu cos en moviment, des d’un respecte, sense pressions ni espectatives, senzillament et mostra possibilitats que a vegades no sabies que hi eren.

Genera amb la seva energia i amb la manera que té de conduir la sessió, un ambient de confiança, seguretat, calidesa en el que jo em vaig sentir cuidada per desplegar-me i experimentar amb llibertat el meu moviment fos el que fos.

És una barreja meravellosa de propostes corporals més guiades que et permeten entrar en aquests mons on potser tu mateixa no exploraries, i la llibertat d’exploració pròpia.

Un espai de llibertat en moviment

Helena, sobre MuMdance

La Nina és presència i essència

Silenciosa i atenta. Silenciosa perquè ofereix les paraules justes i necessàries per entrar en moviment. Atenta perquè, tot i estar en el propi moviment fent de far, mira donant espai al tot, i també a la individualitat de cada una de nosaltres. Bé, això podríem dir que la fa manifestar-se observadora.

Judit, sobre MuMdance

La Nina en acció és molt power

Però no un power cap enfora i ja està. Sinó que ens fa poderoses a nosaltres, a les que rebem. Entres xof i surts calçada dins d’un cos ple de potencial.”

Dirigeix sense sotmetre, convida. Guia segura, acompanya i mai sents una mirada d’observadora sinó d’integradora.

M’agrada la barreja de la mirada de cos i dansa, és a dir de pura expressió i la mirada de cura, de mans i presència que cuiden. A mi, les seves sessions em fan valenta i juganera.

Anna, sobre MuMdance

Nina es una terapeuta confirmada

Nina es una terapeuta confirmada, con una técnica de Shiatsu Moviment que ha adaptado con un estilo muy personal para tratar los atascos a nivel físico y sutiles del cuerpo. Su escucha activa acompañada de unos brazos firmes y de dedos determinados, hacen que confíe en ella en esos cuatro años de profunda remodelación interior, en cuerpo, mente y espíritu. Gracias Nina por estar presente, Gracias!

Johann, sobre ShėMoves

Qué dicen sobre Shėmoves

L’acompanyament de la Nina, durant el meu procés d’auto-coneixement i reconquesta corporal, ha estat un tresor. Des de la cura, el respecte i la presencia, m’ha ajudat a entendre com les meves emocions i els meus pensaments afecten al meu cos.A experimentar que el cap, el cor i el cos formen part d’un tot i se’ls ha d’escoltar per igual. He après a guanyar consciència i habitar el meu cos situant-me cada vegada més en un lloc de no-judici i de comprensió cap a mi mateixa. Gràcies a la seva mirada cuidadora i les seves mans sostenedores he pogut viure un procés transformador que m’ha portat a ser més sàvia i a conèixe’m millor. També a estar present, a ser més consciente i a expandir les meves arrels per poder seguir fent camí amb noves eines i la sensación d’auto-sostenir-me a cada pas.

Ana P., sobre ShėMoves